Vijvers & Zwemvijvers

  • Nederlands
  • Français

Zwemvijvers - Siervijvers - Tuinvijvers

Zwemvijvers

Christof Vanpoucke en zijn team ontwerpen en plaatsen zwemvijvers met ecologische filtering. Zowel landelijke als moderne, strakke zwemvijvers behoren tot de mogelijkheden.

In het zuivere, chloorvrije water, omringd door waterlelies, libellen en prachtige waterplanten, beleeft u heel veel zwemplezier. Bovendien is een zwemvijver het hele jaar door een lust voor het oog.

Ontdek meer

Vijvers

Wij leggen verschillende soorten vijvers aan, afhankelijk van uw wensen. Van klassieke siervijvers tot strakke koivijvers, of met een landelijk karakter. Wij zorgen voor het ontwerp, de vijveraanleg en de plaatsing en aansluiting van filtering, verlichting en waterornamenten.

Elke door ons aangelegde vijver is een uniek ontwerp met oog voor detail en afwerking.

Ontdek meer

 

Nieuws

Natuurlijke zwemvijvers: Alles wat je moet weten over de aanleg van een zwemvijver in je tuin

Natuurlijke zwemvijver
Natuurlijke zwemvijvers - verfrissend, esthetisch aantrekkelijk, natuurvriendelijk en harmonieuzer in het landschap - worden steeds meer in de mode. Waarom niet de sprong wagen?
 
Net als bij tennisbanen zijn zwembaden vaak uit het zicht verborgen aan het einde van de tuin, die beledigende blauwe rechthoek, die zich bewust achter bomen verbergt of achter hoge muren verscholen is. En terecht; weinig bezienswaardigheden zullen het landelijk uitzicht gegarandeerd verstoren.
 

De ecologische en gezondheidsvoordelen van zwemvijvers

Een koele verfrissende duik is heerlijk op een warme zonnige dag, maar conventionele zwembaden kunnen de huid en het lichaam aantasten. We bekijken de voordelen van natuurlijke zwemvijvers.

Meer informatie?

  • Meer informatie?
  • Een vrijblijvende bespreking?

Bel 0475 75 78 77

of

Vraag uw Gratis Offerte

Goedkoop uw eigen vijver of zwemvijver?

Voer een deel van de werken zelf uit en maak gebruik van onze expertise voor het plaatsen van de folie en de filterinstallatie.

 

Zo bespaart u flink op het aanleggen van uw eigen vijver of zwemvijver.

 

Meer info

Waarom kiezen voor Pond Vijvers & Zwemvijvers?

  • Meer dan 20 jaar ervaring in ontwerp en aanleg van vijvers en zwemvijvers
  • Unieke, eigen ontwerpen
  • Zowel landelijke als moderne ontwerpen
  • Geïntegreerde, ecologische filtering
  • Eigen plaatsing

Uitstekende garantie

  • 10 jaar op de constructie

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste producten, promoties en tips? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.